Onze helden

Curare zoekt alle hulp die er te krijgen is, sponsors, éénmalige giften, vrijwilligers, alles is welkom

ING Bank : NL 86 INGB 0008 0561 65 | Stichting Curare, K.v.K. nummer is: 857901801

Vrijwilliger worden?

Sluit je aan bij onze denktank, of help met allerlei praktische zaken, zoals het verspreiden van folders. Of geef enkele gratis behandelingen als professional.

De Club van 120

Er wordt op dit moment gewerkt aan een Curare retraite voor vrouwen met borstkanker op Curacao en aan een zelfde soort retraite op Terschelling.
Dit alles om ruimte te geven aan vrouwen en hun partners om bij te komen en te helen.

Met €120,- per jaar ben je lid van Curare en kunnen we met elkaar de financiële basis bieden die nodig zijn om Curare verder uit te werken.

Aanmelden kan heel eenvoudig door het overmaken van € 120,00 op rekeningnummer  Stichting Curare: NL86INGB0008056165 o.v.v. Curare-Club van 100 2017.

Je ontvangt dan een welkomstbrief. Je bent dan 12 maanden lid van de Curare-Club van 120. We vermelden het logo van jouw bedrijf, school of organisatie op onze website. Ook krijg je een uitnodiging voor de Curare-Club van 120-dag.
Deze dag krijg je, naast een inspirerende lezing, ook een goed verzorgde lunch aangeboden. Na de lunch is er de gelegenheid om vragen te stellen en vertellen wij je graag over de voortgang van Curare.

Laten we samen doen wat samen kan!

Het Curarefonds

Het Curarefonds biedt vrouwen die graag mee willen doen aan één van onze retraites, maar dit niet kunnen betalen, de kans op een prijs op maat. Wij hopen hiermee zoveel mogelijk vrouwen op weg te kunnen helpen naar een duurzaam herstel.

Een donatie doen?! Je kunt jouw bijdrage storten op rekeningnummer NL 86 INGB 0008 0561 65 ten name van Curare, onder vermelding van ‘Curarefonds’.

Reacties

De manier om elkaar te helpen

"Langzaam raakte ik mijn zelfvertrouwen kwijt en begon ik steeds meer aan mijzelf te twijfelen. Ik was toch altijd heel alert en punctueel in mijn afspraken! Wat was er toch aan de hand? Totdat ik op een website over borstkanker en de gevolgen na de behandelingen het woord ‘chemobrein’ tegenkwam".

citaat 2

"Pas na de behandeling van borstkanker begint het rouwproces om alles wat er verloren is, zoals het vertrouwen in mijn lichaam, mijn vrouwelijkheid, vroegtijdig in de overgang, de angst om dood te gaan, verlies van seksualiteit en het terug vinden hiervan"

citaat3

"Het is kwetsend als mensen steeds vragen hoe het kan dat ik moe ben."

citaat 1
westontwerpsupport