Curare retraite weekend: Warfstermolen

‘Kunnen jullie ook iets voor ons doen’, vroeg een groep vrouwen met uitgezaaide borstkanker. Dat konden wij, en hoe. In een prachtige flow stond binnen een dag het programma voor een lang weekend waaraan alle behandelaars belangeloos meewerken.

Steun aan elkaar

 • Een veilige omgeving

  We bieden een veilige omgeving, een groep van tien vrouwen, gesprekken met lotgenoten en een ruime keuze aan behandelingen.

 • Accommodatie

  Je verblijft in logement ’t Doosje in het noordoosten van Friesland (Warfstermolen). Meer weten over ’t Doosje?!

 • Behandelingen

  Je kunt kiezen uit yoga, oedeemmassage, reiki
  en mindfulness.

 • Workshops en meer

  Wij bieden bovendien een drietal bijzondere workshops, fijne momenten
  en leuke verwenverrassingen.

Afstand helpt

Afstand helpt je om los te laten, en geeft ruimte om te helen.

Jouw investering

Belangeloze medewerking van alle behandelaars en aanbieders van workshops heeft ertoe geleid dat we dit weekend voor de prijs van € 400,- kunnen aanbieden. Wil jij een volgende keer graag mee, meld je dan nu vast aan. We proberen in dit aanbod aan de behoefte te voldoen. Bij voldoende belangstelling prikken we een nieuwe datum.

Wij proberen onze retraites voor iedereen betaalbaar te maken door sponsorbijdragen te werven. Wil jij graag mee en heb je behoefte aan financiële ondersteuning, neem dan contact met ons op. Wij kijken dan wat we kunnen doen om onze retraite ook voor jou betaalbaar te maken.

Meer informatie of aanmelden?!

Bel met Nicolien de Kroon, telefoon 06 30021700. Mailen kan ook: info@curare.nl Mocht het bedrag van € 400,00 voor jou te hoog zijn, overleg dit dan met Nicolien. We zoeken ook bij deze retraite naar financiële ondersteuning op maat.

Ga je mee? Stuur ons een email.

contact

Wat kunnen we zeggen?

Hoe kunnen we omschrijven hoe het was?

Onze groep bestond al voor we bij het Curare-weekend binnen kwamen vallen. Tien vrouwen die eerder hoorden dat de borstkanker terug/er was, (deze keer) om nooit meer weg te gaan, tot de dood erop volgt. Ieder met ons eigen verhaal, onze eigen mooie dingen en onze eigen worsteling.

We hadden vooraf veel voorpret gehad en we  hadden enorm veel zin in dit weekend. Onze verwachtingen waren best hoog …

Curare heeft ons weten te verrassen. Het weekend was bijzonder, liefdevol, vol met kleine cadeautjes, en met grote. Het programma was mooi opgebouwd, zorgvuldig en warm. Er was aandacht voor lichaam en geest, voor angst en geluk, voor boosheid en verdriet.

Dat het ‘maar’ een lang weekend was hinderde niet. Er zijn grote stappen gezet, ieder van ons is gezien en gehoord. Het respect voor elkaar is gegroeid. Net als de liefde voor de mensen om ons heen en voor onszelf.

Met veel plezier en dankbaarheid kijken we bijna verbaasd terug op een weekend dat meer bracht dan we durfden dromen.

westontwerpWeekendretraite