Curaçao Retraite: 13 tot 27 maart, 2020

Curare biedt een unieke retraite aan voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad)

Ook jij kan mee naar het eiland Curaçao voor twee onvergetelijke Curare retraite weken. Er is plaats voor maximaal 11 vrouwen. Je logeert in een sfeervol eco-resort. We hebben een zeer bijzonder programma incl. behandelingen voor je samengesteld, waarbij ook ruimte is voor persoonlijke keuzes. Meer informatie volgt in de loop van 2019.

Ook voor de vrouwen van Curaçao?

 • Een veilige omgeving

  We bieden een veilige omgeving, voor een groep van maximaal 11 vrouwen. Met een uitgebalanceerd programma en persoonlijke keuzes aan behandelingen. “Zoveel warmte en womanpower” zei een van de deelneemsters tijdens de evaluatie

 • Gezonde voeding

  We bieden gezonde maaltijden tijdens de retraite.
  En zal er een lezing gegeven worden over de geneeskrachtige en verzorgende werking van kruiden.

 • Rust en ruimte

  We bieden bovenal ook rust en ruimte, met daarin tijd en aandacht voor jou. Ruimte om te helen.

 • Programma

  Naast enkele verrassingen staat het volgende op het programma: yoga/mindfulness, aquafit (in zee), een ontspannende massage vlakbij het strand, een creatieve activiteit, een aantal sessies over het verlies van gezondheid en het omgaan daarmee en zwemmen met speciaal opgeleide therapiedolfijnen.

 • Zwembad

  Al zwemmend leer je om je lichaam, kaal of gelittekend, weer aan anderen te tonen.

 • Behandelingen

  Je kunt tijdens de retraite kiezen uit: bio resonantie, reiki, homeopathie, acupressuur en een persoonlijk consult over de geneeskrachtige en verzorgende werking van kruiden.

Terug naar jezelf

Het doel van deze reis is terugkomen bij jezelf en
van overleven weer teruggaan naar leven.

Prijzen:

De reissom is all in (ticket, verblijf, maaltijden, vervoer en alle behandelingen)

Eén- of tweepersoonskamer

een 2-persoonskamer voor jou alleen € 2990,-
twee personen op een 2-persoonskamer € 2490,-

Het behandelteam


Curaçao 2019, enkele foto’s

Van 10 tot 24 januari 2020 naar Terschelling?

Weggaan van huis om thuis te komen bij jezelf? Ook jij kan kiezen voor jezelf zodat je er daarna weer makkelijker kan zijn voor je gezin, je werk etc. Kosten: 1795,00 euro dit is incl. o.a. bootticket, elektrische fietsen , 4x individuele behandeling, luxe accommodatie, vervoer van en naar de behandelingen, heerlijk en gezonde maaltijden,

Nazorg borstkankerpatiënten schiet te kort

Het NRC plaatste 12 april 2019 een bericht waaruit blijkt dat ondersteunende zorg na kanker niet toereikend is. ‘Maar liefst vier op de tien (oud-) patiënten kregen geen informatie van zorgprofessionals over zorg die hen kan helpen bij de problemen die ze ondervinden’, zegt het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) na onderzoek dat het samen met

Twee weken op een retraite naar Curaçao, ja dat lijkt mij ook wel wat!

In verschillende variaties, maar ook met verschillende intonaties hoorde ik deze zin voorafgaand aan ons vertrek naar Curaçao. Vandaag kijk ik naar de gezichten van de dappere reisgenoten die rondom mijn keukentafel zitten. Dapper, ja, want het is heel dapper om de keuze te maken dat je tijd nodig hebt voor jezelf. Het is dapper

Vragen?

Heb je vragen? Voel je vrij deze te stellen, we geven je graag antwoord.

Ook voor de vrouwen van Curaçao!

Er is tijdens de retraite nl. een kamer beschikbaar voor twee vrouwen van het eiland zelf, die borstkanker hebben gehad. Jullie hebben geen vliegticket nodig, maar verder zal het programma hetzelfde zijn als voor de dames uit Nederland. Het is de bedoeling dat je op het resort overnacht zodat ook jullie even “weg” zijn van alle dagelijkse beslommeringen.

Deze reis is uitermate geschikt om te ontspannen, te helen en jezelf opnieuw te ontdekken heerlijk in je eentje en met lotgenoten.

Je logeert met zijn tweeën op één kamer, de prijs voor jullie is € 1990,- p.p. Woon je op Curaçao en heb je borstkanker gehad, onze retraite is er dus ook voor jou. We hebben twee plaatsen beschikbaar, laat het ons weten als je hier gebruik van wil maken. Ken je iemand die hier wel interesse in zou kunnen hebben, vertel je het haar?

Stuur ons een email.

contact
westontwerpCuraçao