My Blog

Van 10 tot 24 januari 2020 naar Terschelling?

Weggaan van huis om thuis te komen bij jezelf? Ook jij kan kiezen voor jezelf zodat je er daarna weer makkelijker kan zijn voor je gezin, je werk etc.
Kosten: 1795,00 euro dit is incl. o.a. bootticket, elektrische fietsen , 4x individuele behandeling, luxe accommodatie, vervoer van en naar de behandelingen, heerlijk en gezonde maaltijden, ruime eenpersoonskamer, sauna, paardencoaching, yoga, lotgenotengesprekken en nog veel meer verwennerijen.
Wanneer je geïnteresseerd bent in deze 14-daagse Curare retraite op Terschelling of nog vragen hebt, kan je een mailtje sturen naar : info@curare.nl

1 comment
Nicolien de KroonVan 10 tot 24 januari 2020 naar Terschelling?

1 comment

Join the conversation
  • Loes Gaemers - 25 juli 2019 reply

    Ik heb in 2017 borstkanker gehad en ben in 2018 bestraald en chemo gehad.Ik dacht nu ga ik weer de goede kant op.Maar in2019 kreeg ik darmkanker waar voor ik ook chemo heb gehad.ik zou graag in aan werking komen van de retraite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *