My Blog

Curare workshop; “Lief voor je Lijf

LIEF VOOR JE LIJF
contact met je lijf tijdens of na borstkanker

Tijdens of na een ernstige ziekte kan het contact met je lichaam heel ingewikkeld zijn. Vaak laat een ziekte zichtbare én onzichtbare sporen na, waardoor het kan voelen of je lijf niet meer jóúw lijf is en dan kan (laten) aanraken lastig of onwennig zijn, maar kan t ook ronduit pijnlijk zijn. Woorden als onzekerheid, schaamte, walging, vervreemding hoor ik voorbij komen en zijn helaas geen uitzonderingen. Ook ervaren mensen vaak een taboe op dit thema waardoor je alleen maar vaster komt te zitten en je je steeds minder vrij voelt in je lijf en in je leven.

Deze ochtend ben je welkom om te delen over dit thema en over hoe het jou en je leven beïnvloedt. (alleen voor vrouwen)
We gaan samen op onderzoek naar hoe jouw contact met je lichaam nu is. Wat is er lastig of moeizaam maar ook waar je naar verlangt of op hoopt voor de toekomst. We doen zachte, ontspannen, laagdrempelige oefeningen om kennis te maken met deze manier van werken. Voor het uitvoeren van deze oefeningen is het fijn om makkelijke kleding te dragen.

Lichaamsgericht werken houdt in dat je naar je lichaam luistert (bv voelen, ademen, bio-energetica, dans, opstellingen) en niet perse naar je hoofd of de woorden die je gebruikt. Je hoeft niks en er mag veel. En ja…je moet t zelf doen…maar niet alleen.

Ik ontmoet je graag!
🌟 Anita

Praktische informatie:
– opgeven voor de workshop, stuur een mail naar info@curare.nl
– de workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen, er is ruimte voor maximaal 15 vrouwen
– deelnamekosten € 25,- per persoon, graag contant afrekenen
– Locatie is bij Edanz; Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716EJ Groningen

inloop van 9.40 – 10.00 uur
workshop 10.00 – 12.30 uur, inclusief een pauze

No comments
Nicolien de KroonCurare workshop; “Lief voor je Lijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *