Curaçao Retraite: 13 tot 27 maart, 2020

Curare biedt een unieke retraite aan voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad)

Ook jij kan mee naar het eiland Curaçao voor twee onvergetelijke Curare retraite weken. Er is plaats voor maximaal 11 vrouwen. Je logeert in een sfeervol eco-resort. We hebben een zeer bijzonder programma incl. behandelingen voor je samengesteld, waarbij ook ruimte is voor persoonlijke keuzes. Meer informatie volgt in de loop van 2019.

Ook voor de vrouwen van Curaçao?

 • Een veilige omgeving

  We bieden een veilige omgeving, voor een groep van maximaal 11 vrouwen. Met een uitgebalanceerd programma en persoonlijke keuzes aan behandelingen. “Zoveel warmte en womanpower” zei een van de deelneemsters tijdens de evaluatie

 • Gezonde voeding

  We bieden gezonde maaltijden tijdens de retraite.
  En zal er een lezing gegeven worden over de geneeskrachtige en verzorgende werking van kruiden.

 • Rust en ruimte

  We bieden bovenal ook rust en ruimte, met daarin tijd en aandacht voor jou. Ruimte om te helen.

 • Programma

  Naast enkele verrassingen staat het volgende op het programma: yoga/mindfulness, aquafit (in zee), een ontspannende massage vlakbij het strand, een creatieve activiteit, een aantal sessies over het verlies van gezondheid en het omgaan daarmee en zwemmen met speciaal opgeleide therapiedolfijnen.

 • Zwembad

  Al zwemmend leer je om je lichaam, kaal of gelittekend, weer aan anderen te tonen.

 • Behandelingen

  Je kunt tijdens de retraite kiezen uit: bio resonantie, reiki, homeopathie, acupressuur en een persoonlijk consult over de geneeskrachtige en verzorgende werking van kruiden.

Terug naar jezelf

Het doel van deze reis is terugkomen bij jezelf en
van overleven weer teruggaan naar leven.

Prijzen:

De reissom is all in (ticket, verblijf, maaltijden, vervoer en alle behandelingen)

Eén- of tweepersoonskamer

een 2-persoonskamer voor jou alleen € 2990,-
twee personen op een 2-persoonskamer € 2490,-

Het behandelteam


Curaçao 2019, enkele foto’s

Twee weken op een retraite naar Curaçao, ja dat lijkt mij ook wel wat!

In verschillende variaties, maar ook met verschillende intonaties hoorde ik deze zin voorafgaand aan ons vertrek naar Curaçao. Vandaag kijk ik naar de gezichten van de dappere reisgenoten die rondom mijn keukentafel zitten. Dapper, ja, want het is heel dapper om de keuze te maken dat je tijd nodig hebt voor jezelf. Het is dapper

Curaçao blog 4

Een paar dagen zijn we nu terug in Nederland. Het ritme van Curaçao zit nog in mijn lichaam. Mijn gedachten gaan regelmatig naar de afgelopen twee weken. Zo ben je nog in de tropen met een groep vrouwen die net als jij borstkanker hebben gehad, zo sta je weer met twee voeten in winters Nederland.

Curaçao Blog 3

We naderen het einde van onze retraite. Ik ben onder de indruk van de overdaad die er op alle fronten aanwezig is. We eten werkelijk heerlijk dankzij de cateraars Leonard en Maia die iedere dag onze maaltijden bereiden. ’s Middags stevig, waarbij we zelfs een keer oer-Hollandse hutspot verorberd hebben. Lekker in dit warme klimaat.

Vragen?

Heb je vragen? Voel je vrij deze te stellen, we geven je graag antwoord.

Ook voor de vrouwen van Curaçao!

Er is tijdens de retraite nl. een kamer beschikbaar voor twee vrouwen van het eiland zelf, die borstkanker hebben gehad. Jullie hebben geen vliegticket nodig, maar verder zal het programma hetzelfde zijn als voor de dames uit Nederland. Het is de bedoeling dat je op het resort overnacht zodat ook jullie even “weg” zijn van alle dagelijkse beslommeringen.

Deze reis is uitermate geschikt om te ontspannen, te helen en jezelf opnieuw te ontdekken heerlijk in je eentje en met lotgenoten.

Je logeert met zijn tweeën op één kamer, de prijs voor jullie is € 1990,- p.p. Woon je op Curaçao en heb je borstkanker gehad, onze retraite is er dus ook voor jou. We hebben twee plaatsen beschikbaar, laat het ons weten als je hier gebruik van wil maken. Ken je iemand die hier wel interesse in zou kunnen hebben, vertel je het haar?

Stuur ons een email.

contact
westontwerpCuraçao