Curaçao Retraite: 2 t/m 16 november

Curare biedt een unieke retraite aan voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad)

Komende november 2018 kan jij mee naar het eiland Curaçao voor twee onvergetelijke weken. Er is plaats voor maximaal 11 vrouwen. Je logeert in een sfeervol eco-resort. We hebben een zeer bijzonder programma incl. behandelingen voor je samengesteld, waarbij ook ruimte is voor persoonlijke keuzes.

Ook voor de vrouwen van Curaçao?

 • Een veilige omgeving

  We bieden een veilige omgeving, voor een groep van maximaal 11 vrouwen. Met een uitgebalanceerd programma en persoonlijke keuzes aan behandelingen. “Zoveel warmte en womanpower” zei een van de deelneemsters tijdens de evaluatie

 • Gezonde voeding

  We bieden gezonde maaltijden tijdens de retraite.
  En zal er een lezing gegeven worden over de geneeskrachtige en verzorgende werking van kruiden.

 • Rust en ruimte

  We bieden bovenal ook rust en ruimte, met daarin tijd en aandacht voor jou. Ruimte om te helen.

 • Programma

  Naast enkele verrassingen staat het volgende op het programma: yoga/mindfulness, aquafit (in zee), een ontspannende massage vlakbij het strand, een creatieve activiteit, een aantal sessies over het verlies van gezondheid en het omgaan daarmee en zwemmen met speciaal opgeleide therapiedolfijnen.

 • Zwembad

  Al zwemmend leer je om je lichaam, kaal of gelittekend, weer aan anderen te tonen.

 • Behandelingen

  Je kunt tijdens de retraite kiezen uit: bio resonantie, reiki, homeopathie, acupressuur en een persoonlijk consult over de geneeskrachtige en verzorgende werking van kruiden.

Terug naar jezelf

Het doel van deze reis is terugkomen bij jezelf en
van overleven weer teruggaan naar leven.

Prijzen:

De reissom is all in (ticket, verblijf, maaltijden, vervoer en alle behandelingen)

Eén- of tweepersoonskamer

een 2-persoonskamer voor jou alleen € 2990,-
twee personen op een 2-persoonskamer € 2490,-

Vragen?

Heb je vragen? Voel je vrij deze te stellen, we geven je graag antwoord.

Ook voor de vrouwen van Curaçao!

Er is tijdens de retraite nl. een kamer beschikbaar voor twee vrouwen van het eiland zelf, die borstkanker hebben gehad. Jullie hebben geen vliegticket nodig, maar verder zal het programma hetzelfde zijn als voor de dames uit Nederland. Het is de bedoeling dat je op het resort overnacht zodat ook jullie even “weg” zijn van alle dagelijkse beslommeringen.

Deze reis is uitermate geschikt om te ontspannen, te helen en jezelf opnieuw te ontdekken heerlijk in je eentje en met lotgenoten.

Je logeert met zijn tweeën op één kamer, de prijs voor jullie is € 1990,- p.p. Woon je op Curaçao en heb je borstkanker gehad, onze retraite is er dus ook voor jou. We hebben twee plaatsen beschikbaar, laat het ons weten als je hier gebruik van wil maken. Ken je iemand die hier wel interesse in zou kunnen hebben, vertel je het haar?

Stuur ons een email.

contact
westontwerpCuraçao